Едвардс - Усман: прогноз та анонс на бій 19.03.2023

ISPORT представляє огляд на третій поєдинок бійців.
2023 г., 18 березня, 10:50
Едвардс - Усман / Getty Images
Едвардс - Усман / Getty Images

У ніч на неділю, 19 березня, в рамках турніру UFC 286 Леон Едвардс захищатиме свій титул у напівсередній вазі проти Камару Усмана.

Бійці проведуть між собою вже третій поєдинок. У першому нігерієць знищив свого опонента, другий бій і душу опонента забрав британець, тож час визначити найсильнішого у трилогії.

Що собою представляють Едвардс і Усман

Леон провів 2022-й рік на неймовірно високому рівні, видобувши не тільки шанс побитися за пояс, а й відправивши в глибокий сон чинного домінуючого чемпіона! Британець сильно підтягнув навички боротьби, показує високий рівень кікбоксингу та ментально зміцнів.

Також варто зазначити, що Едвардс не програє з 2016 року, маючи в активі переможну серію із десяти перемог. Загальний рекорд включає 20 перемог і три поразки. В даний момент боєць перебуває на своєму піку, хоча йому всього 31 рік, так що вище за себе нинішнього він перестрибнути не зможе.

Джерело: Getty Images

Що стосується Усмана, "нігерійський кошмар" несподівано для всіх втратив титул у серпні 2022 року, зловивши дуже смачний і соковитий, як аргентинський стейк, хайкік Едвардса. Даний поворот подій шокував усіх фанатів ММА, а також збагатив букмекерів. До бою важко було уявити, що найкращий напівсередньоваговик планети відлетить у глибокий нокаут, до цього забираючи бій в одну хвіртку.

Незважаючи на свою домінацію, Усману вже 35 років, так що вік дається взнаки. На майбутній реванш Камару повинен налаштуватися, а після перемоги можна буде завершити спортивну кар'єру, оскільки він знищив майже весь дивізіон, крім чеченського шведа.

Прогноз на бій

Один перебуває на моральному піднесенні, а другий мріє взяти реванш. За всієї поваги до Едвардса, але попередній бій повністю вигравав Усман, закриваючи суперника, але лаки-постріл приніс перемогу британцю.

Зважаючи на це, чаша терезів більше схиляється до того, що в бою переможе нігерієць, який цього разу напевно більше боротиметься, не доводячи до перестрілки у стійці.

Впевнений прогноз: перемога Усмана

Ризикований прогноз: перемога Усмана задушливим прийомом


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK