Махачєв - Волкановські 2: прогноз та анонс на бій

ISport розбирає всі можливі розклади перед реваншем двох чемпіонів.
2023 г., 21 жовтня, 17:54
Махачєв - Волкановські / Getty Images
Махачєв - Волкановські / Getty Images

Вже сьогодні, 21 жовтня, у рамках головного бою турніру UFC 294 Іслам Махачєв захищатиме свій титул у легкій вазі проти Алекса Волкановські.

Перший поєдинок одних із ключових зірок промоушену завершився перемогою представника Махачкали за очками. Александр був вкрай незадоволений результатом бою, через що зголосився замінити Чарльза Олівейру на короткому повідомленні.

Чи зможе австралієць зробити потужний апсет чи Махачєв знову "законтролює" опонента в партері? Давайте в цьому зараз розберемося.

Що нам відомо про бійців?

Іслам Махачєв знищив нещодавно Чарльза Олівейру і забрав собі титул у легкій вазі, ставши "новим Хабібом", адже стиль ведення бою практично ідентичний з його наставником.

Представник з росії здійснив лише один захист пояса проти нинішнього опонента Алекса Волкановські. Так, судді віддали перемогу Ісламу, проте спробу австралійського бійця можна назвати успішною, адже ще ніхто так сильно не бив чемпіона.

У свою чергу Волкановські зачистив повністю свій дивізіон і вирішив стати подвійним чемпіоном. Перший раз йому було вкрай складно боротися з Махачєвим через хорошу опозицію у гремлінгу, а також розмах рук.

Все ж таки Алекс не побоявся знову випробувати вдачу, при цьому буткемп тривав не більше трьох тижнів! Врахувати також стоїть і той факт, що напівлегковаговик два місяці тому захистив уже свій титул проти Йаїра Родрігеса. Чи відновився чемпіон повністю і чи готовий показати свою майстерність зараз - питання вкрай складне.

Прогноз на бій

Якщо у першому поєдинку була інтрига, причому обидва бійці побоювалися один одного, то зараз шанси 70% на 30% на користь Махачєва. Він готувався до цієї битви заздалегідь і пройшов тривалу підготовку, що має зіграти свою роль.

Чи зможе Волкановські здобути перемогу? На жаль, навряд. Єдине, що може допомогти Алексу – його бокс. Якщо він скорочуватиме дистанцію і "насипатиме" удари як минулого разу, то все закінчиться сумно для Ісламу.

Все ж буткемп зробить свою справу і чемпіон у легкій вазі, ймовірно, захистить свій пояс, вирушивши додому, їсти шашлики з баранини разом з Хабібом. Але гармати австралійця не варто скидати з рахунків, "лаки-панч" ніхто не скасовував.

Прогноз на бій: перемога Махачєва (коефіцієнт 1.35)

Сміливий прогноз: дострокова перемога Волкановські (коефіцієнт 6.05)

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK