Долгополов: Українці так само, як і всі шоковані таким рівнем насильства у 2022 році

Екс-тенісист висловився про звірства російських окупантів у нашій країні.
2022 г., 13 червня, 20:22
Олександр Долгополов / Getty Images
Олександр Долгополов / Getty Images

Колишній український тенісист Олександр Долгополов поділився думками щодо дій російських військових злочинців на території України.

За словами Долгополова, звичайні громадяни нашої країни так само, як і решта світу в шоці від того, що відбувається.

"На жаль, ніхто по-справжньому не розуміє причин такої екстремальної ненависті Путіна та Росії до України. Навіть ми, українці, просто не знаємо відповіді.

Наскільки я розумію, в більшості місць, що звільняються від росіян, спостерігається сценарій на кшталт Бучі і Бородянки. Чому так? Моя думка, що це пов'язано зі складним поєднанням різних факторів.

Ці фактори варіюються від неможливості Путіна оголосити про близьку перемогу в Україні, величезну кількість убитих російських солдатів, культуру жорстокості та непокори, що існує в російській армії, та ненависть, що виходить від кремлівської пропагандистської машини.

Повірте, ми, українці, теж шоковані таким рівнем насильства у 2022 році. Навіть під час війни теж є правила, але всі ці правила торкнулися тут Росії в космічних масштабах.

Це не просто випадкові дрібні злочини, вчинені російською армією, це вбивства, зґвалтування та геноцид», – заявив екс-спортсмен.

Джерело: УП


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK