Цуренко: Я дуже давно граю з болем

Українка висловилася про прохід до наступного раунду Вімблдону.
2022 г., 27 червня, 22:18
Леся Цуренко / Getty Images
Леся Цуренко / Getty Images

Українка Леся Цуренко висловилася про перемогу над Джоді Анною Берейдж у першому колі Вімблдону-2022.

"Звичайно, мені дуже пощастило з жеребкуванням, що я нарешті не граю з першою ракеткою світу. Та й ще ці обидва рази (матчі проти Ешлі Барті в Мельбурні та Ігі Швентек у Парижі) ці перші ракетки були непереможними, вони були у формі , вони були реально "на ходу".

Сьогодні я була дуже спокійною, я розуміла, як саме має грати. Був план, я дотримувалася його. Було трохи важко приймати, але той матч, який у мене був проти Рибакіної, у тій грі я зрозуміла, як саме варто приймати проти суперниць, які подають ось так сильно".

Тенісистка прокоментувала рішення знятися з турінру в Істборні на стадії 1/4 фіналу.

"Відмова в Істборні не була стратегічною. Я просто дуже давно граю з болем і якщо я знаю, що на кожній подачі відчуватиму біль, це буде дуже важко психологічно. На траві подача потрібна. Я вирішила не грати, щоб дати ліктю трохи відпочити. Якщо можна назвати це стратегією, тоді, так, можна сказати, що це була стратегія.

Я чесно скажу, я в Істборні грала б і далі, тому що я давно вже стільки очок не набирала. У мене була така гарна переможна серія, я вже почувала себе дуже гарною формою. Але лікоть таки на першому місці. Сьогодні навіть скажу, що він був далеко не на 100%.

Цуренко поділилася думками про майбутній матч із Ангеліною Калініною, яка на старті Вімблдону перемогла угорку Анну Бондар

"Я давно знаю Ангеліну, здається, на турнірах ми ніколи не грали з нею. І тренувалися не так вже й багато. Я розумію, як вона грає. Трава – це дуже специфічне покриття. Є свої особливості, які можна використати, щоб успішно грати саме на траві. Подивимося, буде цікавий матч, і точно одна українка буде у третьому колі. Це здорово у будь-якому випадку"

Нагадаємо, на нашому сайті доступний відеоогляд матчу Цуренко - Беррейдж.

Джерело : БТУ


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK