Віландер зробив прогноз на фінал Вімблдону

Екс-перша ракетка світу вважає, що все залежатиме від подачі Кіріоса.
2022 г., 9 липня, 12:32
Матс Віландер / Getty Images
Матс Віландер / Getty Images

Легендарний шведський тенісист Матс Віландер напередодні фіналу чоловічої сітки Вімблдону-2022 поділився своїми очікуваннями від матчу.

У вирішальному поєдинку зустрінуться шестиразовий чемпіон турніру Новак Джокович та австралієць Нік Кіріос.

"Ні для кого не секрет, що на папері фаворитом є Джокович, але Кіріос, можливо, має найкращу подачу з часів Піта Сампраса. Незрозуміло, як Новак приймає стільки м'ячів, але це ж Новак, для нього це нормально.

Думаю, у фіналі все залежатиме від подачі Кіріоса. Якщо це буде його день у плані подачі, то матиме шанси на перемогу. Але, безперечно, переграти Джоковича на задній лінії буде складно.

Так що, звичайно, Джокович - фаворит, але ми всі хочемо, щоб Нік чудово грав і ми побачили чудовий фінал. Напевно, трибуни будуть на боці того, хто програє, але на початку матчу люди в основному будуть за Кіріоса – ті, хто прийдуть на фінал, не так часто його бачили.

Мене цікавить, як Нік взаємодіятиме з глядачами. Чи потрібно йому одразу повести в рахунку, щоб надихнутись, чи потрібно йому спілкуватися з вболівальниками?

Ми знаємо, що Кіріос тиснутиме своєю подачею, та Новак відсуватиме його на задню лінію", - сказав Віландер у коментарі Eurosport.

Нагадаємо, фінал чоловічої сітки Вімблдону відбудеться у неділю, 10 липня, о 16:00 за київським часом.

На ISPORT можна ознайомитися з повним розкладом та результатами турніру.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK