"Я хотів би, щоб цей день ніколи не настав": Надаль звернувся до Федерера

Роджер незабаром залишить теніс і Рафаель шкодує, що майбутній турнір стане останнім у кар'єрі швейцарця.
2022 г., 16 вересня, 12:42
Рафаель Надаль та Роджер Федерер / Getty Images
Рафаель Надаль та Роджер Федерер / Getty Images

Рафаель Надаль, головний опонент у кар'єрі Роджера Федерера, який став для нього добрим другом, звернувся до швейцарця, який оголосив про завершення кар'єри. Рафа опублікував пост у Instagram, в якому висловив свою повагу та подяку за всі матчі, які вони провели між собою.

"Дорогий Роджер, мій друг і суперник. Я б хотів, щоб цей день ніколи не настав... Це сумний день для мене особисто і для спортсменів у всьому світі. Я сказав це тобі, коли ми розмовляли, і тепер це сталося".

"Для мене було задоволенням, але в той же час честю та привілеєм розділити з тобою всі ці роки, пережити так багато чудових моментів на корті та за його межами. У майбутньому у нас буде ще багато моментів, якими ми зможемо поділитися разом, нам ще маємо багато зробити разом, ми це знаємо".

"А поки я щиро бажаю вам щастя з твоєю дружиною Міркою, вашими дітьми, вашою родиною. Насолоджуйтесь тим, що на вас чекає попереду. Побачимося в Лондоні на кубку Лейвера".

Нагадаємо, що кубок Лейвера, який пройде з 23 по 25 вересня, стане для Федерера останнім турніром у кар'єрі, після чого легендарний швейцарець піде з професійного тенісу.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK