"Важко висловити словами все, що ми розділили разом": Джокович подякував Федереру за суперництво

Ці двоє провели між собою безліч визначних поєдинків на корті, увійшовши в історію в статусі одних із найкращих тенісистів.
2022 г., 17 вересня, 17:53
Новак Джокович та Роджер Федерер / Getty Images
Новак Джокович та Роджер Федерер / Getty Images

Після того, як Рафаель Надаль звернувся до Роджера Федерера, який оголосив про завершення кар'єри, настала черга третього представника великого тріо тенісу висловити подяку та повагу швейцарцю.

Сьома ракетка світу Новак Джокович також опублікував у себе в Instagram пост, в якому подякував Федереру за їхнє багаторічне суперництво і побажав усього найкращого в подальшому житті поза тенісним кортом.

"Роджере, у цей день важко висловити словами все, що ми разом розділили в цьому виді спорту. Понад десять років неймовірних моментів і боїв, про які варто згадати".

"Твоя кар'єра задала тон тому, що означає досягати досконалості і бути лідером, чесно і врівноважено. Для мене велика честь знати тебе на корті і за його межами, і ще протягом багатьох років попереду".

Читайте також: "Геній і приклад для будь-якого спортсмена": Мессі звернувся до Федерера, який оголосив про завершення кар'єри

"Я знаю, що в цьому новому розділі на тебе, Мірку, дітей, усіх твоїх близьких і шанувальників чекають дивовижні речі. Від нашої родини до вашої, ми бажаємо вам багато радості, здоров'я та процвітання в майбутньому. З нетерпінням чекаю можливості відзначити твої досягнення і побачити тебе в Лондоні".

Останнім турніром для Роджера Федерера стане кубок Лейвера, який відбудеться з 23 по 25 вересня у Лондоні.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK