"Життя триває": Федерер прокоментував завершення кар'єри

Легендарний швейцарець пішов із професійного тенісу.
2022 г., 24 вересня, 12:53
Роджер Федерер / Getty Images
Роджер Федерер / Getty Images

Експерша ракетка світу Роджер Федерер поділився емоціями після завершення професійної кар'єри.

У своєму останньому матчі легендарний швейцарський тенісист у парі з Рафаелем Надалем поступився американському дуету на Кубку Лейвера.

"Я насолоджувався тим, що ще раз вийшов на корт. Матч був чудовим. Я не міг бути щасливішим. Це було прекрасно. І, звісно, грати з Рафою в одній команді. Усі хлопці, усі легенди тут. Я вдячний.

Моя дружина Мірка могла мене зупинити дуже давно, але вона цього не зробила. Вона підтримувала мене і дозволяла грати. Це дивовижно. Дякую.

Останні два дні були, м'яко кажучи, важкими. На щастя, іноді я зовсім забував про це, добре спав, усе було чудово, я міг цим насолоджуватися. І тому я думаю, що в мене будуть найкращі спогади. Якби я був у стані стресу, то запам'ятав би лише половину цього. А я хотів, щоби все було ідеально. Відчуваю, що добре впорався із цим протягом останнього місяця.

Я завжди міг нагадувати собі на корті про те, як усе чудово. Це не кінець - життя триває. Я здоровий, щасливий, усе гаразд, зараз просто такий момент", - цитує Федерера The Guardian.

Нагадаємо, раніше Рафаель Надаль відреагував на рішення Роджера Федерера завершити кар'єру.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: теніс Роджер Федерер ATP

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK