Джон Макінрой - про Федерера: Найкрасивіший гравець, за яким я коли-небудь спостерігав

Легендарний американський тенісист сказав кілька слів про швейцарця, який завершив професійну кар'єру.
2022 г., 27 вересня, 00:25
Джон Макінрой та Роджер Федерер / Getty Images
Джон Макінрой та Роджер Федерер / Getty Images

У неділю, 25 вересня, у Лондоні на арені О2 завершився кубок Лейвера. Вперше за всю історію турніру (яка ще зовсім коротка) перемогу здобула команда під проводом Джона Макінроя.

Але всі запам'ятають цей кубок як турнір, де востаннє у своїй кар'єрі виступив Роджер Федерер.

Читайте також: Федерер розповів про плани на майбутнє після завершення кар'єри

Після підсумкової перемоги Макінрой сказав кілька слів про Роджера, про те, що йому в ньому подобалося і чому він заздрить.

"Роджер, слухай, ти знаєш, що я вважаю тебе зразком поведінки, всі це знають. Відчуваю себе благословленим після того, як брав участь і коментував сотні твоїх матчів. Я ніколи не втомлювався від цього. Ти – найкрасивіший гравець, за яким мені будь-коли доводилося спостерігати".

"Ти абсолютно любив грати. Якщо є одна річ, про яку я заздрю, то це твоя любов бути частиною цього спорту на і поза кортом. Дякую за все, що ти зробив у цьому спорті за останні 20 років. Тебе сильно не вистачатиме. Я впевнений, ти залишишся у спорті у будь-якому вигляді, в якому ти захочеш. Ти – найкращий”.

Нагадаємо, що Роджер Федерер провів свій останній матч у парі з Рафаелем Надалем. На жаль, найбільші противники на корті та друзі поза його межами не зуміли обіграти Джека Сока та Френсіса Тіафу.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK