Збірна США – переможець першого змішаного турніру United Cup

Американці виграли перший в історії турнір під егідою ATP та WTA.
2023 г., 8 січня, 20:05
Збірна США / Getty Images
Збірна США / Getty Images

У неділю, 8 січня, відбулися фінальні матчі першого в історії United Cup – турнір, що проводиться під егідою ATP та WTA.

У фіналі зустрілися збірні США та Італії. Протистояння розпочалося з поєдинку Джессіки Пегули та Мартіни Тревісан, який завершився впевненою перемогою американки 2:0 (6:4, 6:2).

Потім на корт вийшли Френсіс Тіафу та Лоренцо Музетті. Після програного першого сета 2:6 італійський тенісист через ушкодження відмовився продовжувати зустріч.

Найзавзятішим матчем став поєдинок Тейлора Фрітца та Маттео Берреттіні. Спортсмени не поступалися один одному, довівши обидва сети до тай-брейку. І в обох із них найсильнішим виявився Фрітц (7:6(4), 7:6(6)).

В останній грі, від якої вирішувалося, продовжиться фінал чи ні, зійшлися Медісон Кіс і Лучія Брондзетті. Американка досить легко впоралася зі своєю опоненткою у двох сетах (6:3, 6:2), принісши своїй збірній перемогу у новому змаганні.

United Cup, фінал

США - Італія 4:0

Джессіка Пегула - Мартіна Тревісан - 2:0 (6:4, 6:2)
Френсіс Тіафу - Лоренцо Музетті - 1:0 відмова (6:2)
Тейлор Фрітц - Маттео Берреттіні - 2:0 (7:6(4), 7:6(6))
Медісон Кіс - Лучія Брондзетті - 2:0 (6:3, 6:2)

Нагадаємо, що незабаром розпочнеться перший турнір серії Великого шолома 2023 року - Australian Open, в основній сітці якого виступатимуть одразу чотири українські тенісистки.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Італія США

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK