Осака оголосила про вагітність

Стала відома причина, через яку тенісистка пропустить Australian Open.
2023 г., 11 січня, 22:19
Наомі Осака / Getty Images
Наомі Осака / Getty Images

Нещодавно стало відомо, що колишня перша ракетка світу Наомі Осака пропустить Australian Open. При цьому причина, через яку вона не зможе виступити на турнірі Великого шолома, так і не була названа.

Однак тепер усе стало на свої місця. Осака у себе в Instagram опублікувала пост, у якому вона пояснила причину своєї відсутності – Наомі вагітна.

"Не терпиться повернутися на корт, але ось невелике оновлення життя на 2023 рік. Останні кілька років були, м'яко кажучи, цікавими. Але мені здається, що найскладніші речі в житті можуть бути одночасно найвеселішими. Ці кілька місяців без тенісу дали мені можливість знову зрозуміти, як я люблю і ціную спорт, якому присвятила своє життя".

"Я розумію, що життя занадто коротке і не сприймаю жодні події як належне. Щодня – це новий подарунок згори і пригода. Я знаю, що на мене багато чого чекає попереду, зараз же я з нетерпінням чекаю моменту, коли моя дитина буде дивитися мої матчі і говорити: "Це моя мама".

"2023 рік буде роком, де мені багато чого доведеться навчитися, і я сподіваюся побачити всіх вас на початку наступного сезону, тому що я точно буду в Австралії в 2024-му. Безкінечно всіх вас люблю".

"PS. Не думаю, що в житті є ідеальний шлях, але мені завжди здавалося, що, якщо рухатися вперед з добрими намірами, згодом обов'язково вийдеш на правильну дорогу".

Нагадаємо, що місце Наомі Осака в основній сітці Australian Open зайняла українка Даяна Ястремська, тим самим ставши четвертою представницею України на турнірі.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Australian Open Наомі Осака

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK