Стаховський: Найважче бачити відчай людей, які втратили все

Український тенісист висловився про війну.
2023 г., 24 лютого, 15:13
Сергій Стаховський / Instagram
Сергій Стаховський / Instagram

Українець Сергій Стаховський поділився думками про війну на території України.

Тенісист розповів, що йому болить найсильніше. За словами Стаховського, бачити відчай тих, хто все втратив дуже важко.

Читайте також: "Васю, боже тебе храни, щоб я тебе не зустрів": Стаховський відреагував на антиукраїнський пост Ломаченка

Найважче бачити відчай людей, які втратили все, втратили сім'ї, втратили дітей, втратили дім, боролися за кожного. Рівень втрати зовсім інший.... Маю на увазі, що відчай, горе, руйнування - це справді важко прийняти.

Я отримав сотні повідомлень від своїх колег. Важко, бо в них своє життя. Що вони можуть сказати? Що їм шкода? Я знаю, що їм шкода, і вони це кажуть, але більше нема чого сказати, тому що жахлива ситуація - я в окопах, а вони живуть своїм життям.

Ми говоримо про людей (спортсменів), які не висловили своєї позиції, які не сказали, що вони проти війни, які не сказали, що вони проти вторгнення в Україну, фактично нічого не сказали.

Але коли йде війна, справа не в тому, підтримують вони чи ні. Йдеться про те, чи можна вбивати, чи можна вриватися в іншу країну. Тому що є країни, які підтримують, включно з Австралією і всіма іншими країнами, де вони змагаються.

Отже, країни витрачають мільйони доларів, щоб допомогти Україні виграти війну, але вони платять мільйони доларів росіянам, які платять податки. Дивно", - сказав Стаховський.

Нагадаємо, що спортсмен захищає Україну від окупантів у лавах територіальної оборони.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK