"Я повинна бути в безпеці": Скандальна білоруська тенісистка скасувала свою прес-конференцію

Аріна Сабалєнка не захотіла спілкуватися з представниками всіх ЗМІ після запитань про Лукашенка та Україну
2023 г., 2 червня, 19:31
Аріна Сабалєнка / Getty Images
Аріна Сабалєнка / Getty Images

Скандально відома білоруска Аріна Сабалєнка не прийшла на післяматчеву пресконференцію після перемоги в третьому раунді Ролан Гарросу.

У коментарі лояльним ЗМІ Сабалєнка розповіла, що після попередньої пресконференції не почувається безпечно, спілкуючись із журналістами.

"Я знаю, що преса все ще жадає запитань, які більше стосуються політики, а не так сильно мого тенісу.

Уже багато місяців я відповідаю на ці запитання на турнірах, дуже чітко висловлюючи свої почуття і думки. Ці питання не турбують мене після моїх матчів.

Я знаю, що мені доводиться давати відповіді на запитання ЗМІ про ті речі, які не пов'язані з моїм тенісом або моїми матчами, але в середу на пресконференції я не почувалася в безпеці.

А я повинна почуватися в безпеці, коли даю інтерв'ю журналістам після матчів. Я вирішила уникнути подібної ситуації сьогодні для власного психічного здоров'я і благополуччя, і організатори підтримали мене в цьому рішенні.

Це були непрості кілька днів, зараз я зосереджена на тому, щоб продовжувати показувати хорошу гру", - заявила спортсменка.

Нагадаємо, що попереднього разу представниці білорусі поставили запитання щодо її ставлення до Лукашенка та війни в Україні, які вона проігнорувала , не давши відповіді.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK