Світоліна допомогла сім'ї воїна ЗСУ дістати квитки на Вімблдон

Тенісистка посприяла, щоб дружина та донька військового потрапили на матч турніру Великого шолома.
2023 г., 10 липня, 17:55
Еліна Світоліна / Getty Images
Еліна Світоліна / Getty Images

Еліна Світоліна допомогла дружині та доньці воїна ЗСУ відвідати свій матч 1/8 фіналу Вімблдону, в якому вона здобула перемогу над білорускою Вікторією Азарєнка.

Як повідомляє Btu.org.ua, перед початком ігрового дня вони отримали відео, в якому жінка показала, в якій довгій черзі за квитками на турнір вона стоїть. Як з'ясувалося, це українка, яка після повномасштабного вторгнення росії вимушено переїхала до Великої Британії, а її чоловік зараз на фронті захищає країну від окупантів. Вона з 10-річною дочкою, яка займається тенісом та мріяла відвідати Вімблдон, другий день безуспішно намагалася потрапити на турнір.

Цю інформацію передали Світоліній, запитавши, чи не має у неї можливості допомогти з квитками. Як результат, перепустки були готові за десять хвилин, а жінка з дочкою наживо побачили, як українка розібралася з представницею країни-поплічника терористів.

Читайте також: Світоліна встановила унікальне досягнення для українського тенісу

"Ви знаєте, наш тато (мій чоловік) на передовій, і я коли йому написала, що в нас запрошення і що нам допомогли, мені здається, йому це додало сил", - написала жінка.

Це повідомлення з подякою також передали Світоліній.

Раніше Світоліна назвала умову, за якої потисне руку гравцеві з росії чи білорусі.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK