"Напевно, вип'ю пива і насолоджуватимуся": Світоліна поділилася емоціями від виходу в півфінал Вімблдону

Українська тенісистка здобула перемогу над першою ракеткою світу Ігою Швьонтек.
2023 г., 11 липня, 23:58
Еліна Світоліна / Getty Images
Еліна Світоліна / Getty Images

Українська тенісистка Еліна Світоліна прокоментувала свою перемогу над Ігою Швьонтек та вихід у півфінал Вімблдону.

У чвертьфінальному протистоянні українка здолала першу ракетку світу в трьох сетах і тепер боротиметься за вихід у фінал турніру з Маркетою Вондроушовою з Чехії.

"Я не знаю, що зараз відбувається в моїй голові. Це дійсно просто неймовірно. Я дуже щаслива, що мені випав такий шанс знову тут зіграти, провести цей чудовий матч у такій чудовій атмосфері. Це насправді були дивовижні емоції.

Читайте також: Світоліна в трьох сетах обіграла Швьонтек і вийшла до півфіналу Вімблдону

Я боролася, було нелегко грати проти Іги, очевидно, вона перша ракетка світу, вона завжди бореться до кінця. Це був неймовірний матч, і я дуже щаслива, що перемогла.

Іга - не тільки велика чемпіонка, вона чудова людина. Вона була однією з перших, хто справді підтримав українців. То була вагома допомога для України. Звісно, непросто грати проти людини, із якою ти розділив гарні моменти, тому було нелегко.

Чим я займатимуся у вільний час перед півфіналом? Насамперед, напевно, вип'ю пива чи щось таке. Просто насолоджуватимуся від цього результату разом із моєю командою. Якби на старті турніру хтось мені сказав, що я дійду до півфіналу, що я обіграю першу ракетку світу, я б сказала, що ці люди збожеволіли. Так, просто насолоджуватимуся, відновлюватимуся, масаж зараз дуже необхідний, і потім готуватимуся до наступного матчу", - наводить слова Світоліної Btu.org.ua.

Нагадаємо, що Еліна Світоліна розпочне наступний тиждень у ранзі першої ракетки України.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK