Setanta Sports перерахує до фонду Світоліної 385 тисяч гривень

Це спільна заслуга тих, хто дивився півфінал Вімблдону.
2023 г., 21 липня, 15:14
Еліна Світоліна / Getty Images
Еліна Світоліна / Getty Images

Setanta Sports, як і обіцяла, перерахувала чималу суму до фонду Еліни Світоліної.

Нагадаємо, що українська теніситка пройшла до півфіналу Вімблдону, показавши рекордний результат для вітчизняного тенісу.

А якщо врахувати, що Еліна зовсім нещодавно повернулася до великого тенісу після народження доньки, її результати виглядають ще більш вражаючими.

Setanta Sports провела безкоштовний показ півфінальної гри Еліни, а також пообіцяла перерахувати до фонду тенісистки 10 грн за кожного глядача. 

Трансляцію подивилося 38 507 унікальних користувачів. Тому компанія дотримала свого слова і поповнила фонд Світоліної на 385 070 грн.

"Setanta Sports і в майбутньому планує підтримувати Еліну та інших українських спортсменів. Ми працюватимемо над тим, щоб більше людей дізналися про такі неймовірні історії успіху та почали вболівати за українських тенісистів і не тільки", - прокоментувала ініціативу заступниця СЕО Setanta Sports Тамара Бадашвілі.

Нагадаємо, що фонд Еліни Світоліної допомагає розвиватися молодим українським спортсменам. Без сумнівів, усі отримані гроші підуть на добру справу.

Дякуємо всім за те, що дивилися матч Еілни Світоліної разом з нами на Setanta Sports!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Еліна Світоліна

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK