Надаль через травму знявся з Australian Open-2024

Можливо, що австралійська публіка більше ніколи не побачить іспанського тенісиста на своєму турнірі Великого шолома.
7 січня, 15:33
Рафаель Надаль / Getty Images
Рафаель Надаль / Getty Images

Рафаель Надаль опублікував пост у соціальних мережах, у якому повідомив, що він не виступить на Australian Open 2024 року.

Іспанець змушений знятися з турніру через розрив м'яза стегна, який стався у його недавньому матчі у Брісбені.

"Привіт усім. Під час мого останнього матчу в Брісбені у мене виникла невелика проблема з м'язом, який, як ви знаєте, змусив мене хвилюватися".

"Щойно я приїхав у Мельбурн, у мене була можливість зробити МРТ. У мене був мікророзрив м'яза, не в тій частині, де була травма, і це хороша новина".

Джерело: Getty Images

"Зараз я не готовий виступати на максимальному рівні підготовки у п'ятисетових матчах. Тому я лечу назад до Іспанії, щоб зустрітися з лікарем, підлікуватися та відпочити".

"Протягом року я дуже старанно працював над цим поверненням, і, як я завжди говорив, моя мета – вийти на свій найкращий рівень за 3 місяці".

"Серед сумних для мене новин через те, що я не можу грати перед приголомшливою публікою в Мельбурні, це не дуже погані новини, і ми всі залишаємося позитивними щодо розвитку сезону".

"Я дуже хотів грати тут, в Австралії, і я мав можливість зіграти кілька матчів, які зробили мене дуже щасливим і позитивним. Дякую всім за підтримку і до скорої зустрічі!".

Нагадаємо, що недавно Рафаель Надаль натякнув, що майбутній Australian Open міг бути його останнім у кар'єрі, оскільки він не впевнений у тому, що зможе виступати через рік.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Australian Open Рафаель Надаль

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK