Надаль: Не можу сказати, що Ролан Гаррос у 2024 році стане останнім у моїй кар'єрі

Іспанець не виключив можливості участі у своєму улюбленому турнірі наступного року.
26 травня, 12:52
Рафаель Надаль / Getty Images
Рафаель Надаль / Getty Images

Колишня перша ракетка світу Рафаель Надаль не став виключати можливості того, що наступного року він виступить на Ролан Гаррос.

Раніше 37-річний іспанець припускав, що нинішній сезон може стати для нього останнім у кар'єрі через постійні травми.

Але підтвердивши свою участь цього року, 14-разовий переможець Ролан Гаррос також заявив, що, ймовірно, він ще пограє на своєму улюбленому турнірі в майбутньому.

"Дуже велика імовірність, що це буде мій останній Ролан Гаррос. Але якщо я повинен вам сказати, що це 100% мій останній Ролан Гаррос, то вибачте, але я не зроблю цього. Тому що я не можу передбачити, що відбудеться", - цитує Рафу Assocoated Press News.

"Скажу, що це, ймовірно, перший тиждень, відколи я повернувся в теніс, коли я можу бігати належним чином, не маючи численних обмежень. Це мене підбадьорює".

"Я ще не зміг дослідити належним чином, як зможу грати, перебуваючи, знову ж таки, в більш-менш здорових умовах, граючи без обмежень. Дайте мені трохи часу. Можливо, через місяць-півтора я скажу: "Добре, досить. Я не можу продовжувати". Але сьогодні я не можу гарантувати, що це буде мій останній Ролан Гаррос".

Читайте також: Українці на Ролан Гаррос-2024: Костюк зупинилася за крок від фіналу парного розряду

Рафаель Надаль через низьку позицію в рейтингу ATP (276) не отримав статусу сіяного. У першому раунді іспанець зустрінеться з Александром Звєрєвим із Німеччини. Цей поєдинок відбудеться у понеділок, 27 травня.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK