"Через вас я травмувався": Джокович люто висловився про якість корту на Ролан Гаррос

Сербський тенісист травмував коліно через надто слизьке покриття.
3 червня, 23:53
Новак Джокович / Getty Images
Новак Джокович / Getty Images

У понеділок, 3 червня, відбувся матч 1/8 фіналу чоловічої сітки Ролан Гаррос, у якому зійшлися Новак Джокович та Франсіско Черундоло.

Під час гри між Джоковичем та представником турніру Вейном МакКьюеном відбувся інтенсивний діалог, повідомляє Eurosport.

Перша ракетка світу отримав травму коліна, через яку він відчував сильний біль, в результаті чого йому неодноразово доводилося просити медичний тайм-аут.

Новак Джокович та Вейн МакКьюен
Новак Джокович та Вейн МакКьюен / Джерело: Getty Images

Читайте також: Українці на Ролан Гаррос-2024: Костюк зупинилася за крок від фіналу парного розряду

Під час останньої медичної перерви Джокович поскаржився МакКьюену на те, що корт не очищається досить часто, як йому хотілося б, і попросив (безуспішно) виправити це.

Джокович сказав: "Чому б вам не підмістити корт між геймами, якщо ви бачите, що він не в хорошому стані? Він ковзає, я через це травмувався".

Представник турніру відповів: "Це неможливо, так вирішив той, хто стежить за кортом".

Новак розлютився ще сильніше: "Хто грає в теніс? Поясніть мені це. Я підвернув коліно, бо зробив швидкий рух. Мої ноги весь час ковзають і ковзають".

"Єдине, про що я прошу, це те, що кожну другу зміну ви підмітаєте корт. Ось і все. У чому проблема? Ви керівник; ви представляєте нас, гравців. Я говорю вам, як гравець, це недобре! Хочете сказати, що ті, хто стежать за кортом, знають краще за мене, в хорошому стані корт чи ні?

Потім Джокович упав знову, але цього разу він не отримав травми. Після цього він саркастично сказав: "Відмінна робота. Ви знаєте краще за нас. Тут зовсім не слизько. Зовсім не небезпечно. Молодці всі, керівник і персонал".

Незважаючи на травму, Джокович повернувся до гри і навіть зміг перемогти з рахунком 3-2. У наступному раунді сербський тенісист зіграє із Каспером Руудом.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK