Костюк розкритикувала організаторів US Open: Треба викручуватись

Українська тенісистка не розуміє деяких рішень організаторів турніру у США.
29 серпня, 13:55
Марта Костюк / Getty Images
Марта Костюк / Getty Images

Українська тенісистка Марта Костюк розкритикувала організаторів US Open за заборону використовувати прапори своїх країн на кортах в США:

Читайте також: Українці на US Open: Людмила Кіченок сьогодні зіграє у фіналі парного розряду

"Я, чесно, не знала про це правило. Я дізналася про нього випадково, коли тато сказав телефоном, що у нас прапори тут заборонені.

Кожен турнір по-різному - у Цинциннаті того року був скандал, і тоді заборонили всі прапори. Тоді інші турніри  Торонто дозволяє, тому я не стежу за цим. Приміром, у першому матчі бачила дуже багато людей у наших футболках, і я так ідентифікувала: "О, це наші". Прапори я сьогодні побачила, це, звичайно, дуже приємно бачити прапори, бачити підтримку.

Я не знаю щодо правил, мені здається, що прикольніше одягнути футболку і це теж буде як український прапор, ніж те, що тебе можуть вигнати. Воно прикольно, але краще для своєї безпеки.

Те, що тут були люди з російськими прапорами на футболках і організатори нічого не можуть із цим вдіяти - це дивно для мене. Це все одно прапор рф чи рб, навіть гравці цих країн не грають тут. Мені здається, це ненормально, що їм дозволяють.

Як був скандал на Australian Open минулого року – це не окей, особливо символіка цих країн, мені знається, повинна бути заборонена. Дуже важко на це вплинути, можу сказати з свого досвіду. Організаторам потрібно бути максимально дипломатичними, і їх не цікавить, що ми переживаємо чи наші емоції. Таке життя, треба викручуватись з цього", - цитує Костюк портал Трибуна.

Нагадаємо, у третьому колі US Open Maрта зустрінеться з представницею США Еммою Наварро. Матч заплановано на завтра, 30 серпня.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: US Open Марта Костюк

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK