Яннік Сіннер - переможець US Open-2024

Італієць уперше в кар'єрі виграв американський турнір Великого шолома.
8 вересня, 23:34
Яннік Сіннер / Getty Images
Яннік Сіннер / Getty Images

У неділю, 8 вересня, у Нью-Йорку відбувся фінальний матч чоловічої сітки US Open 2024 року.

За перемогу на престижному американському турнірі боролися перша ракетка світу Яннік Сіннер (Італія) і 12-та ракетка світу Тейлор Фріц (США).

До цієї зустрічі американець заявив, що в нього було відчуття, що він переможе суперника. І варто зазначити, що боротьбу-то він нав'язав, але глобально він нічого не зміг вдіяти.

У першому сеті Сіннер змусив Фріца часто помилятися, що призвело відразу до трьох брейк-поїнтів. Італієць і сам припустився однієї такої помилки, але вона не завадила йому забрати сет із рахунком 6:3.

Другий сет тенісисти провели дуже швидко - цього разу помилок було по мінімуму і лише один гейм доходив до 40:30, всі інші закінчилися раніше.

Але і цього разу Тейлор виділився, програвши свій останній гейм і віддавши сет 4:6.

Під час сету №3 з'явилася інтрига, адже Яннік програв гейм на своїй подачі, що допомогло потім Фріцу повести 5:3. Ось тільки радість фанатів американського тенісиста виявилася короткостроковою:

Сіннер зробив брейк, після чого він вийшов уперед 6:5. Як виявилося, наступний гейм Фріца був останнім на цьому турнірі - Яннік знову забрав подачу опонента, яка принесла йому перемогу.

Для Янніка Сіннера це перша перемога на US Open і друга в кар'єрі в рамках серії турнірів Великого шолома - раніше цього року він виграв Australian Open.

US Open-2024, Нью-Йорк (США)
Фінал, одиночний розряд, чоловіки

Яннік Сіннер (Італія) - Тейлор Фріц (США) - 6:3, 6:4, 7:5

Нагадаємо, що днем раніше відбувся фінал жіночої сітки US Open-2024, у якому США також програли - Джессіка Пегула не змогла виграти домашній турнір.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: US Open Яннік Сіннер

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK