"Старався витиснути максимум": Підручний оцінив свою позицію в топ-5 спринту на чемпіонаті світу

Український біатлоніст незадовго до старту турніру відновився після операції на коліні.
2023 г., 11 лютого, 21:26
Дмитро Підручний / Getty Images
Дмитро Підручний / Getty Images

Український біатлоніст Дмитро Підручний прокоментував свій успішний виступ у спринтерській гонці на чемпіонаті світу-2023.

Капітан чоловічої збірної України, який незадовго до старту світової першості відновився після травми та операції на коліні, у спринті в Обергофі фінішував п'ятим, не припустившись жодного промаху на вогневих рубежах.

Читайте також: Підручний фінішував п'ятим у чоловічому спринті на ЧС-2023, пропустивши вперед лише норвежців

"Думаю, що погодні умови дуже складні і часто змінюються. Я сам розумів, що в нуль відстрілятися буде важко всім - тому старався чітко працювати на вогневих рубежах. Дуже щасливий, що після всього, що було у мене у цьому сезоні, мені вдалося гідно виступати тут і боротися за високі місця.

Ще не бачив аналіз за колами, тому важко сказати, що додав [на останньому колі]. Старався витиснути максимум від себе. Ті відрізки траси, де я почуваюся краще, - старався там використовувати і відігравати в суперників. Після операції круті підйоми даються тяжко, мені тренери казали, що там програвав. А на рівнинних відрізках відіграв. Використовував свої фізичні можливості, як треба. І робив те, що міг", - наводить слова Підручного Суспільне Спорт.

Нагадаємо, що в неділю, 12 лютого, чемпіонат світу-2023 в Оберхофі продовжиться жіночою та чоловічою гонками переслідування.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK