Гемілтон: Практика в Канаді вийшла катастрофічною

Британець розчарований своїм болідом.
2022 г., 18 червня, 14:26
Льюїс Гемільтон / Getty Images
Льюїс Гемільтон / Getty Images

Пілот Мерседеса Льюїс Гемілтон прокоментував результати другої практики в рамках Гран-прі Канади, за підсумками якої він показав 13-й результат.

"Ми пробували різні налаштування, а в другій практиці я і Расселл обрали абсолютно різні шляхи, щоб подивитися, спрацює хоча б один із них чи ні. Я ще поговорю з ним, послухаю, що він скаже, але моя практика вийшла катастрофічною.

У мене було відчуття, що болід стає все гірше і гірше, і я все менше був задоволений налаштуваннями. Продовжуватимемо роботу, такий в нас автомобіль цього року. Працюватимемо над тим, щоб наш наступний болід був краще.

У Канаді важко пілотувати - один дотик бордюру, і болід відлітає, настільки жорстка підвіска. А тут треба використовувати бордюри, тож мені непросто. Жахливі відчуття. Я сподіваюся, що ми зможемо щось виправити, але фундаментально ми маємо зараз такі характеристики.

Мені довелося докласти чимало зусиль, щоб уникнути зіткнення зі стіною. Машина підстрибує та втрачає контракт з поверхнею, а коли приземляється та знаходить зчеплення, то рухається у різних напрямках. І ти просто намагаєшся упіймати свій болід", - цитує Гемілтона RaceFans.

Раніше повідомлялося, що ФІА випустила спеціальну директиву щодо вирішення проблеми з галопуванням болідів.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK