МакЛарен більше не буде серйозно оновлювати болід у 2022 році

Вболівальникам британської команди краще запастися валідолом на частину сезону, що залишилася.
2022 г., 24 червня, 21:35
Ландо Норріс / Getty Images
Ландо Норріс / Getty Images

МакЛарен припускає, що будь-які подальші оновлення боліда 2022 року будуть лише "невеликими", а на великі оновлення розраховувати не варто. The Race. Британська команда заявила, що зараз вона зосереджена на розкритті потенціалу існуючої версії машини.

Цього року болід MCL36 показав себе страшно нестабільним: від третього за швидкістю автомобіля в Австралії до восьмого в Бахрейні.

Читайте також: Боттас зізнався, що мало не пішов із Ф1 через протистояння з Гемілтоном

Ні Ландо Норріс, ні Даніель Ріккардо не зуміли набрати очки у трьох гонках сезону, при цьому британець примудрився фінішувати третім на Гран-прі Емілії-Романьї, що ще раз наголошує на непостійності сезону.

За словами керівника команди Андреаса Зайдля, вирішення цієї проблеми не полягатиме в "серйозних оновленнях" машини.

"Головне зараз - спробувати розблокувати весь потенціал боліда з того пакету елементів, який у нас є", - сказав він. "І потім нам потрібно подивитися, які ще невеликі зміни у машині відбудуться протягом сезону".

На даний момент МакЛарен займає четверте місце в кубку Конструкторів, маючи 65 очок і всього на 8 очок випереджаючи Альпін. Такими темпами команда з Уокінга може втратити четверту сходинку, що безпосередньо вплине на призові за підсумками сезону.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK