Расселл: Я виліз із боліда, щоб перевірити, чи в порядку Чжоу

Британець розповів, як усе сталося на старті перегонів.
2022 г., 3 липня, 18:32
Джордж Расселл / Sky Sports
Джордж Расселл / Sky Sports

Старт гонки у Великій Британії вийшов занадто гарячим. В результаті аварії за участю П'єра Гаслі, Джорджа Расселла та Гуаньюй Чжоу , останній полетів дном до верху в бар'єри, де застряг між бар'єром із шин та парканом.

Пілот Мерседес, коли був змушений зупинитися, виліз із боліда і побіг до китайця, щоб переконатися, що з ним усе гаразд. Вже у паддоку він дав інтерв'ю, в якому описав усю ситуацію.

"По-перше, я радий бачити, що Чжоу в порядку після абсолютно жахливого інциденту. Зрештою, ми ризикнули, стартуючи на харді, тому що я припустився помилки у кваліфікації, і ми стартували без позиції", - цитує Джорджа Sky Sports.

"Ми думали, що ризик дав нам кращу можливість у гонці, але ніякого зчеплення не було. Найтвердіший тип гуми був холодним, і я виявився завалений усіма машинами.. Наступне, що я знаю, що мене торкнулися, я вдарив болід Чжоу в бік і все".

"Я вистрибнув з машини, щоб переконатися, що Чжоу в порядку. Я відразу побачив, що це червоні прапори. Коли я повернувся до машини, я з якоїсь причини не міг її завести, тому я побіг назад до команди, щоб перевірити" .

"Маршали сказали мені залишити машину. Як тільки ви отримаєте допомогу, ви не можете рестартувати. Ми намагаємося подати апеляцію, але вони, ФІА, досить непохитні. Це один із тих унікальних сценаріїв".

Ця аварія стала черговим доказом користі Halo, який спочатку його введення піддавався критиці.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK