Феттель: Я буквально кричав у боліді: "Вперед, Мік!"

Себ розповів, як підтримував Шумахера у боротьбі з Ферстаппеном.
2022 г., 4 липня, 20:59
Себастьян Феттель та Мік Шумахер / Getty Images
Себастьян Феттель та Мік Шумахер / Getty Images

Гонка в Сільверстоуні вийшла більш ніж цікавою. Напевно, такої кількості боротьби, особливо в останні 10 кіл, не було ще в жодному Гран-прі цього сезону.

Поки Шарль Леклер, Серхіо Перес і Льюїс Хемілтон сперечалися, хто з них займе два місця на подіумі, позаду Макс Ферстаппен на пошкодженому Ред Булл вів боротьбу з Міком Шумахером за сьоме місце аж до самої фінішної межі.

Макс, не шкодуючи молодого німця, жорстко оборонявся, завдяки чому доїхав до фінішу сьомим, а Мік фінішував восьмим, заробивши свої перші очки у кар'єрі. За цим протистоянням ззаду спостерігав Себастьян Феттель, який підтримував свого співвітчизника.

"Я буквально кричав у боліді: "Давай, Мік, зроби його!" - цитує Себа The Guardian. "Я дуже радий за нього - я думаю, що він вже давно заслуговує на результат, і це здорово"

Читайте також: Феттель співчує протестувальникам, які вибігли на трасу під час Гран-прі Великої Британії

Свою оцінку цій боротьбі поставив і Ферстаппен, який показав Міку великий палець після фінішу.

До неділі Шумахер не зміг набрати жодного очка у своїх перших 29 перегонах у Формулі 1, виступаючи за Хаас. Цього сезону він був у центрі аварій на перегонах у Монако та Саудівській Аравії, які змусили команду витратитися на ремонт, що значно підірвало її бюджет.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK