Норріс: Я розумію деякі причини труднощів Ріккардо

Ландо розповів про проблеми, які виникли не лише у Даніеля.
2022 г., 15 липня, 20:28
Даніель Ріккардо та Ландо Норріс / Getty Images
Даніель Ріккардо та Ландо Норріс / Getty Images

Сезон 2022 року дуже відрізняється для пілотів МакЛарен Ландо Норріса і Даніеля Рікардо: британець набрав 64 очки, включаючи подіум в Імолі, а в активі австралійця всього 17 очок, з кращим результатом у вигляді шостого місця у Мельбурні.

Після гонки на Ред Булл Ринзі, де обидва гонщики набрали очки, Норріса запитали, чи розуміє він труднощі життя Ріккардо в 2022 році.

"Я розумію деякі частини, але в той же час, я просто зосереджуюся на собі, і все, розумієте", - цитує Ландо офіційний сайт Ф1.

"Як би я не був готовий допомогти, дати пораду і відповісти на запитання, я не виходжу на трасу тільки для того, щоб спробувати зробити це. Мені все ще потрібно зосередитися на своїх перегонах. Це баланс: деякі речі я розумію, а деякі не дуже".

Читайте також: Феттель: Таке почуття, ніби на моєму боліді намальована мішень

"Мені здається, що нашим болідом складно керувати. Наші характеристики досить специфічні і унікальні, тому деякі стилі водіння, які вам потрібні, не схожі на ті, які у вас були раніше. Це свого роду дорослішання і навчання, тому необхідно адаптуватися".

Команда з Вокінга відправляється до Франції четвертою в кубку Конструкторів, маючи однакову кількість очок з Альпін, для яких наступний Гран-прі стане домашнім.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK