Росберг - про добрі стосунки Леклера та Ферстаппена: Ми з Гемілтоном теж раніше разом сміялися

Чемпіон світу 2016 року впевнений, що попереду на нас ще чекає момент, коли ця пара посвариться в запалі боротьби.
2022 г., 15 липня, 22:53
Шарль Леклер та Макс Ферстаппен / Getty Images
Шарль Леклер та Макс Ферстаппен / Getty Images

Дружба Ніко Росберга і Льюїса Гемілтона почалася ще в дитинстві, коли обидва виступали в картинзі. Вони також потрапили до Формули 1, де їхня дружба тривала рівно до того моменту, як вони у складі Мерседес почали змагатися у боротьбі за чемпіонство.

Апогеєм їхньої ворожнечі став сезон 2016 року, коли німець таки завоював чемпіонський титул, після чого вирішив завершити кар'єру.

Читайте також: Норріс: Я розумію деякі причини труднощів Ріккардо

На його думку, те, що зараз відбувається між лідерами цьогорічного чемпіонату, Максом Ферстаппеном і Шарлем Леклером, а саме, поважне ставлення один до одного, все одно не відображає всієї картини.

"Вони з дитинства знають і поважають талант один одного. Але не думаю, що подібні епізоди відображають повну картину. Ви так само можете знайти фото, де ми з Льюїсом разом сміємося", - цитує Ніко Eurosport.

"Загалом їхнє протистояння напружене – навіть якщо Шарль сильно відстає і не становить безпосередньої загрози для Макса. Як не дивно, у них дуже рідко траплялася досить щільна боротьба чи спірні ситуації. Але ми все ще чекаємо – і ось тоді все буде виглядати інакше".

Нагадаємо, що Макс Ферстаппен лідирує в особистому заліку пілотів, випереджаючи Шарля Леклера, який йде другим, на 38 очок після половини пройдених етапів.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK