Леклер: Це була помилка – я втрачаю надто багато очок

Шарль взяв на себе провину у своєму сході.
2022 г., 24 липня, 20:27
Шарль Леклер / Getty Images
Шарль Леклер / Getty Images

Лідируючи на Гран-прі Франції пілот Феррарі Шарль Леклер завершив свої виступи у бар'єрах. У 11-му повороті задню частину червоного болідо знесло убік, через що його розвернуло та понесло у бар'єр.

Не виходячи з машини 24-річний гонщик сказав команді про проблеми з педаллю газу. Однак пізніше в інтерв'ю він заявив, що передчасно завершив виступи на Гран-прі з власної провини.

"Помилка, помилка. Я говорив, що думаю, що виступаю на найвищому рівні у своїй кар'єрі, але якщо я продовжуватиму робити ці помилки, то безглуздо виступати на дуже високому рівні. Я втрачаю занадто багато очок", - цитує монегаска Sky Sports.

"7 в Імолі, 25 тут - тому що ми, ймовірно, сьогодні були найшвидшою машиною на трасі. Так що, якщо ми програємо чемпіонат із різницею в 32 очки наприкінці сезону, я знатиму, де ми їх упустили. Це неприйнятно, мені просто потрібно з цим впоратися".

У результаті перемогу святкував його головний суперник з чемпіонату Макс Ферстаппен. Напарник Леклера по Скудерії Карлос Сайнс фінішував у ТОП-5, стартувавши з останнього ряду. До того ж, іспанець завоював додатковий бал за найшвидше коло гонки.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK