"Хочу показати, чого я вартий": Шумахер готовий зайняти місце за кермом Феррарі

Німець висловив готовність замінити Шарля Леклера або Карлоса Сайнса, щоб продемонструвати свої вміння.
2022 г., 6 серпня, 11:19
Мік Шумахер / Getty Images
Мік Шумахер / Getty Images

Мік Шумахер впевнений у своїх силах та здібностях. Саме цим пояснюється його бажання сісти за кермо Феррарі, щоби довести італійській команді свою профпридатність.

Гонщик Хаас в даний час поділяє обов'язки резервного пілота Скудерії з Антоніо Джовінацці в рамках його роботи в академії пілотів Феррарі. Його запитали, чи відчуває він, що був би готовий виступати за "червоних", які претендують на перемоги, у разі потреби замінити когось із пари Леклер-Сайнс.

"Так, я був би готовий", - цитує Міка RaceFans. "Наші машини не однакові, але схожі", - продовжив він. "Я фактично виріс з Феррарі, будучи в команді з 2019 року. Я відчуваю, що розумію всю процедуру, тому я був би більш ніж щасливий втрутитися і показати їм, на що я здатний".

Читайте також: Піастрі підписав контракт з МакЛарен, що було затверджено ФІА - RN365

У нинішньому чемпіонаті Мік фінішував в очках у двох гонках поспіль: на Гран-прі Великобританії він приїхав 8-м, а на Гран-прі Австрії – 6-м. Для нього це були перші очки в його кар'єрі у Формулі 1. На даний момент він займає 15-те місце в особистому заліку пілотів з 12-ма очками.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK