Брандл: Скоро деякі почнуть скиглити про домінування Ферстаппена, як це було з Шумахером та Гемілтоном

Постійні перемоги одного й того ж пілота можуть набриднути фанатам, які тільки почали забувати еру Мерседес.
2022 г., 31 серпня, 20:06
Макс Ферстаппен / Getty Images
Макс Ферстаппен / Getty Images

У нинішньому сезоні Формули 1 все йде до того, що Макс Ферстаппен стане дворазовим чемпіоном світу: нідерландець виграв дев'ять із чотирнадцяти Гран-прі, випереджаючи найближчого переслідувача в особистому заліку на 93 очки.

На думку екс-пілота Формули 1 Мартіна Брандла, який нині працює експертом-аналітиком на Sky Sports, незабаром варто очікувати, що фанати почнуть "нити" через домінування Макса, як це було раніше з Міхаелем Шумахером та Льюїсом Гемілтоном.

"Ферстаппен не винен, що він перебуває в екстремальній формі і настільки злився з болідом Ред Булл", - цитує Брандла Sky Sports. "Чесно кажучи, є відчуття, що на старті гонки він міг сидіти в боксах, читаючи виписки з банківського рахунку, і все одно перемогти".

Читайте також: Шумахер розлучиться з Феррарі після 2022 року

"Звичайно, скоро деякі почнуть скиглити про домінування одного гонщика, як було у випадку з Міхаелем Шумахером і Льюїсом Гемілтоном, замість того, щоб гідно оцінити чудовий рівень Ред Булл і Макса. Я все ж сподіваюся, що перевага "биків" пов'язана з трасою, і Феррарі з Мерседесом наблизяться до них в наступних перегонах".

Нагадаємо, що на Гран-прі Бельгії Макс Ферстаппен стартував 14-м, а Шарль Леклер - 15. У результаті пілот Ред Булл виборов перемогу, тоді як монегаск фінішував лише п'ятим.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK