Ріккардо поговорив з Піастрі, щоб той не почував себе винним у ситуації з МакЛареном

Тим самим, але вже по відношенню до самого Даніеля відзначився Марк Веббер, який представляє інтереси Оскара.
2022 г., 6 вересня, 18:32
Даніель Ріккардо / Getty Images
Даніель Ріккардо / Getty Images

Оскар Піастрі у 2023 році замінить Даніеля Ріккардо в МакЛарені. Події, які розгорталися навколо місця Ріккардо в команді, вийшли не самими джентльменськими. Але Даніель все розуміє і приймає такий результат. У зв'язку з цим він зв'язався з Оскаром, щоб переконатися, що той не почуватиметься винним у ситуації, що склалася.

"Під час зустрічі з Оскаром я хотів переконатися, що він не почувається незатишно через всю цю ситуацію", - цитує Дена Motorsport. "Але його нема в чому звинувачувати, він просто хотів потрапити до Формули 1. Я не хочу, щоб цей великий для нього момент був чимось затьмарений. Я хотів донести це до нього".

"Я чесно бажаю йому успіхів. Так, такі склалися обставини. Але я радий, що ми поговорили, сподіваюся, йому стало простіше. Найгірше, що могло статися, це щоб нечисленні австралійці у Формулі 1 почали сваритися. Я радий, що цього не відбувається".

Читайте також: Альфа Таурі виступила із заявою у відповідь на теорії змови на Гран-прі Нідерландів

Він також зазначив, що перед розмовою з Піастрі з ним зв'язався менеджер 21-річного пілота Марк Веббер, колишній пілот Ред Булл. Ріккардо заявив, що вони зуміли зустрітися під час вікенду в Зандворті, де два австралійці все обговорили.

"Досі я особисто з ними не зустрічався. Я не думав, що Марку це потрібно, але, виявляється, він хотів вибачитися і в цілому дізнатися, як я з цим справляюся. Я давно в нашому спорті, тут не буває нічого особистого". Але він хотів переконатися, що я саме так до цього і ставлюся".

"Насправді він був засмучений тим, як те, що відбувалося, висвітлювалося в деяких ЗМІ. І що ж, дякую йому за підтримку. Я поважав і продовжую поважати Марка".

Провальні виступи у складі МакЛарен можуть залишити Ріккардо поза Формулою 1. У пелотоні наступного сезону залишилося мало вільних місць.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK