Феррарі готує на Гран-прі Італії особливий режим двигуна і новий колір форми

Скудерія не хоче осоромитися на домашньому етапі в Монці.
2022 г., 6 вересня, 19:36
Карлос Сайнс та Шарль Леклер / ferrarif1.com
Карлос Сайнс та Шарль Леклер / ferrarif1.com

Потрійний етап Формули 1 сезону-2022 завершать перегони в Італії. Після невдач у Бельгії та Нідерландах Феррарі не має права зганьбитися у рідній Монці. Саме тому італійська команда готуватиметься до нього особливо старанно.

За інформацією Motorsport, Скудерія має намір використовувати в майбутній гонці особливий режим двигуна, який повинен дозволити Шарлю Леклеру і Карлосу Сайнсу боротися за перемогу з Ред Булл, який здавався недосяжним на попередніх етапах.

Читайте також: Угода Ред Булл та Порше зірвалася

Леклер продовжить використовувати ДВЗ, який йому встановили в Спа, а Сайнсу дадуть нову гібридну складову, яка наблизить болід до мінімальної ваги 798 кг. За це Карлосу доведеться відбувати штраф.

При цьому Феррарі вже представила нове забарвлення форми на домашній етап. Команда відмовилася від звичного червоного кольору на користь жовтого.

Це пов'язано із 75-річчям Феррарі, яка святкує таку важливу дату саме цього року. До того ж жовтий колір присутній на логотипі команди у якості фону. Поки що невідомо, чи якимсь чином змінитися ліврея боліда.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK