Перес - про Ферстаппена: Після всього, що я для нього зробив, це розчаровує

Чеко залишився не в захваті від дій свого партнера.
2022 г., 14 листопада, 18:50
Серхіо Перес / Getty Images
Серхіо Перес / Getty Images

У неділю, 13 листопада, відбувся Гран-прі Бразилії, переможцем якого став пілот Мерседес Джордж Расселл. Найцікавіша боротьба відбувалася позаду. Серхіо Перес, який єдиний їхав на мідіумі зі всієї топ-10, пропускав опонентів, у тому числі напарника Макса Ферстаппена.

Під кінець гонки команда попросила Макса пропустити Чеко, бо той бореться з Леклером за друге місце в особистому заліку. Але нідерландець цього не зробив, заявивши, що він надав команді свої причини.

Після гонки мексиканець не приховував свого розчарування вчинком партнера, для якого він зробив усе, що міг. На думку Серхіо, він зіграв важливу в тому, що Ферстаппен став дворазовим чемпіоном світу.

"Мені сказали пропустити його та що він поверне мені позицію", - цитує Чеко Sky Sports. "Я не знаю, які складнощі у нього виникли. Без поняття, напевно, вам варто запитати його про це".

"Насправді, сказати нічого. Якщо чесно, після всього того, що я зробив для нього, це трохи розчаровує. Я дуже здивований".

У підсумку Шарль Леклер фінішував четвертим, а Серхіо Перес - сьомим. Тепер обидва пілоти ділять друге місце в особистому заліку, але пілот Феррарі випереджає мексиканця за рахунок більшої кількості перемог.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK