Мерседес поставить болід 2022 року на базі в Бреклі як страшне нагадування

Це має стати чудовою мотивацією для всіх співробітників, щоб подібний сезон більше не повторився.
2022 г., 20 листопада, 23:14
Льюїс Гемілтон / Getty Images
Льюїс Гемілтон / Getty Images

Перед стартом сезону-2022 фанати Мерседеса були досить стриманими, оскільки всі чудово розуміли, що зі зміною регламенту може статися зміна розкладу сил у пелотоні.

Так воно і сталося: першу частину сезону аж до літньої перерви "срібні стріли" стабільно програвали і Ред Булл, і Феррарі, задовольняючись третім місцем у кубку Конструкторів.

До того ж на команду сильно тиснув Льюїс Гемілтон, який постійно скаржився на галопування боліда. Ближче до кінця сезону німецька команда почала повертатися до битви лідерів, навіть здобула перемогу на Гран-прі Бразилії.

Керівник Мерседес Тото Вольфф після гонки в Абу-Дабі заявив, що вони спеціально встановлять болід W13 2022 року на ресепшені своїх баз, щоб нагадувати всім про цей жахливий досвід.

"Ми збираємося поставити ці боліди на ресепшені в Бреклі та Бріксворті, щоб кожен божий день нагадувати нам, наскільки це може бути складно", - цитує Вольффа WTF1.

Тото Вольфф
Тото Вольфф

"Це сезон загартовування характеру, не разова акція, а повноцінний сезон. Але ми продовжували старанно працювати — двигун працював дуже добре, і я пишаюся тим, чого ми зуміли досягти".

"Що стосується шасі, то поганих моментів було більше, ніж хороших. Але хороші моменти були вражаючими, як тиждень тому (в Бразилії) - це дало нам відчути, наскільки хорошим воно може бути, і тепер ми просто рухаємося вперед до наступного року. Це сиро, це погано, і це нормально, але наступного року ми повернемося”.

У підсумку Мерседес в останній гонці чемпіонату не зміг обійти Феррарі у боротьбі за друге місце кубка Конструкторів - цьому явно не допоміг схід Гемілтона під кінець заїзду.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK