Шумахер став резервним пілотом Мерседес

Новий розділ у кар'єрі молодого пілота.
2022 г., 15 грудня, 13:31
Мік Шумахер / Getty Images
Мік Шумахер / Getty Images

Мік Шумахер все ж прийме участь у наступному сезоні Формули-1, але лише в якості резервного пілота Мерседес, про це повідомляє офіційний портал команди

Спочатку з'явились повідомлення про те, що Феррарі припинила контракт з 23-річним пілотом. Мік був пілотом Академії Феррарі протягом чотирьох років, дебютував у Формулі-2 в 2019 році, а в наступному сезоні вже взяв титул.

Останні два роки Мік виступав за Хаас у Формулі-1, але в кінці цього сезону команда вирішила не продовжувати контракт. На його місце був запрошений досвідчений Ніко Хюлькенберг.

В Мерседес вже запевнили, що Шумахер буде виконувати важливу роль в команді. Пілот допоможе в розробці W14 та буде багато працювати на симуляторі в Бреклі.. Також Мік буде відвідувати всі Гран-прі та виконувати свої маркетингові обов'язки.

"Я дуже радий бути частиною команди Mercedes в якості резервного пілота на 2023 рік, і я готовий зробити все можливе, щоб зробити свій внесок у їхню роботу в цьому дуже конкурентному та професійному середовищі. Я сприймаю це як новий старт, і я просто схвильований і вдячний Тото та всім, хто довірився мені. Формула 1 - такий захоплюючий світ, і ви ніколи не перестаєте вчитися, тому я з нетерпінням чекаю на можливість отримати більше знань і докласти всіх своїх зусиль на благо команди Mercedes", - заявив Шумахер.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Мерседес Мік Шумахер

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK