"Мене били і називали н*гром": Гемілтон розповів про найскладніший період життя

Тяжке життя до Формули 1 загартувало майбутнього 7-разового чемпіона світу, залишивши помітний слід у його характері.
2023 г., 22 січня, 21:11
Льюїс Гемілтон / Getty Images
Льюїс Гемілтон / Getty Images

Льюїс Гемілтон сходив у гості до Джея Шетті, ведучого подкасту "On Purpose", де розповів про найскладніший період у його житті.

Там він поділився спогадами зі школи, де його постійно кривдили та ображали, вказуючи на його колір шкіри. При цьому він зазначив, що не скаржився батькові, щоб не здаватися "слабким" у його очах.

"Я не відчував, що можу піти додому та поговорити з батьками. Я не хотів, щоб мій тато думав, що я слабак", - цитує Льюїса Sports Illustrated.

"Мене травили вже у шість років. У ті шкільні часи я був одним із трьох кольорових дітей, і просто більші та сильніші діти-хулігани часто буквально кидали мене".

Гемілтон сказав Шетті, що зазвичай він був останньою дитиною, яку обирали на ігровому майданчику або при виборі команд, навіть якщо він був кращим, ніж будь-хто інший.

Читайте також: Гемілтон підпише новий, більш вигідний контракт із Мерседес

"Мене постійно били, у мене кидали різні речі, у тому числі банани. Ці ж люди розслаблено використовували слово на букву "н". Мені було складно. Вчителі говорили мені: "Ти ніколи нічого не доб'єшся". Пам'ятаю, як стояв за сараєм , у сльозах, типу: "Я нічого не доб'юся". І вірив у це на долю секунди".

На завершення Льюїс заявив, що саме расизм і знущання в школі змусили його відчути, що він іде проти системи, наче він пливе проти течії. Ці події, на думку Гемілтона, зробили його тією людиною, якою він став.

Повний випуск подкасту з Льюїсом Гемілтоном вийде на YouTube-каналі Джея Шетті у понеділок, 23 січня.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Мерседес Льюїс Гемілтон

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK