Ферстаппен: Гемілтон - один із найвеличніших пілотів в історії, він може виграти 8-й титул

Макс упевнений, що в 2023 році, за наявності у його конкурентів швидкого боліда, йому буде набагато складніше стати чемпіоном.
2023 г., 4 лютого, 22:27
Макс Ферстаппен та Льюїс Гемілтон / Getty Images
Макс Ферстаппен та Льюїс Гемілтон / Getty Images

Дворазовий чемпіон світу Формули 1 Макс Ферстаппен вважає, що його суперник з Мерседеса Льюїс Гемілтон досі в змозі не лише нав'язати йому боротьбу за титули, а й стати восьмиразовим чемпіоном, що стане новим рекордом серії.

При цьому нідерландець в інтерв'ю для Sky Sports зазначив, що британець - не єдиний пілот у пелотоні, хто зможе боротися за чемпіонство у 2023 році.

"Він - один з найвеличніших гонщиків, які будь-коли виступали в цьому виді спорту. Тому, якщо у нього буде відповідна машина, він зможе знову боротися за титул", - сказав Ферстаппен про Гемілтона.

Читайте також: Форд стане постачальником двигунів для Ред Булл та Альфа Таурі

"Але те саме стосується і Джорджа (Расселла) Шарля (Леклера) і Ландо (Норріса) - якщо у них буде болід, здатний виграти чемпіонат, вони це зроблять".

"Проте коли у тебе є така машина, на тебе чиниться тиск - ти не можеш дозволити собі робити великі помилки. Це трохи інший тиск. Але я впевнений, що як тільки ці хлопці наберуть хід, все можливо, адже у них у всіх є для цього талант".

Нагадаємо, що днем ​​раніше Ред Булл провів презентацію свого боліда та лівреї, яка мало чим відрізняється від того, що було минулого сезону.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK