Мерседес звернувся до фанатів після невдалого старту сезону

Команда обіцяє незабаром вирішити всі проблеми.
2023 г., 12 березня, 00:53
Льюїс Гемілтон / Getty Images
Льюїс Гемілтон / Getty Images

Мерседес випустив велике звернення до вболівальників після невдалого старту сезону-2023.

Нагадаємо, що на Гран-прі Бахрейну пілоти "срібних стріл" посіли п'яте і сьоме місце, при цьому у команди величезні проблеми з болідом.

Проте Мерседес закликає фанатів не опускати руки, всі на базі працюють цілодобово, щоб повернути сезон у потрібне русло.

"Бахрейн став найболючішим етапом для всіх нас, хто починає будь-який сезон із бажанням поборотися за чемпіонство. Усім боляче, що машина, в яку вклали стільки сил, не виправдала очікувань. Ми розуміємо, як прикро вболівальникам. Ваша підтримка надзвичайно важлива для нас.

Насамперед ми не будемо панікувати. У Формулі-1 люди легко знаходять винних, але ми вище цього. У команді ми говоримо, що для визнання невдачі потрібна сміливість, для того, щоб взяти відповідальність на себе - характер, а сила в тому, щоб побачити можливість навіть у провалі. Уже готуються оновлення на найближчі перегони, але чудес не буває. Ситуація не зміниться одразу.

Просимо всіх вас поділитися енергією. Критикуєте ви чи підтримуєте, але ми хочемо, щоб соціальні мережі залишалися безпечним місцем для обговорень з повагою до всіх. Ми вже почали працювати, щоб змінити курс сезону", - йдеться у зверненні.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Мерседес

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK