Хорнер прокоментував можливість переходу Гемілтона в Ред Булл

Сер Льюїс може залишити Мерседес, якщо команда не надасть йому чемпіонський болід.
2023 г., 23 березня, 18:17
Льюїс Гемілтон та Крістіан Хорнер / Getty Images
Льюїс Гемілтон та Крістіан Хорнер / Getty Images

Під час недавнього етапу в Саудівській Аравії керівник Мерседеса Тото Вольфф заявив, що він не стане на шляху Льюїса Гемілтона, якщо той захоче покинути команду "через рік чи два", якщо вона не зможе надати йому болід, здатний боротися за титул.

У зв'язку із цим закордонні ЗМІ почали писати про можливі варіанти продовження кар'єри британця. Одним із таких називався перехід у Ред Булл, проте керівник "биків" Крістіан Хорнер поспішив закрити це питання, поки він не викликав неприємності всередині команди.

"Те, чого досяг Льюїс у Формулі 1, не має собі рівних. Але ми дуже задоволені тими гонщиками, які у нас є", - цитує Хорнера Sky Sports.

"Вони (Ферстаппен і Перес) налаштовані бути напарниками не тільки цього сезону, а й наступного. Тож я не бачу, де ми зможемо розмістити Льюїса".

Читайте також: Гемілтон - про Ред Булл: Це найшвидший болід, який я коли-небудь бачив

Незважаючи на їх відносно невдалий початок сезону, внаслідок чого вони стали третіми у Кубку конструкторів, Хорнер передбачив відродження Мерседеса та Гемілтона.

"Я впевнений, що вони вирішать свої проблеми, тому ми не списуємо його з рахунків. Ми чуємо про великі оновлення Мерседеса. Упевнений, що Феррарі теж незадоволена своїм нинішнім становищем".

Слід зазначити, що контракт Серхіо Переса діє до кінця 2024 року, а Макса Ферстаппена — до кінця 2028 року. Контракт Льюїса Гемілтона з Мерседес підійде до кінця після сезону-2024.


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK