У Мерседес розповіли, наскільки зміниться проблемний болід W14 завдяки оновленням

"Срібні стріли" не втрачають надій наздогнати лідерів.
2023 г., 28 березня, 01:09
Льюїс Гемілтон / Getty Images
Льюїс Гемілтон / Getty Images

Технічний директор Мерседеса Майк Еліотт поділився деякими подробицями про зміну концепції W14 і про те, що саме команда збирається змінити, прагнучи повернутися до переможних шляхів.

На прохання пояснити, що насправді означає зміну концепції, Елліот відповів: "Проста відповідь: для різних людей це означає різні речі", - цитує спеціаліста офіційний сайт Формули 1.

"Я думаю, що після Бахрейну нам довелося визнати, що ми не там, де хотіли бути. Нам довелося подивитися на все, що складає нашу машину, і вирішити, що ми могли б зробити по-іншому, як ми могли б підвищити продуктивність, тому що у нас є значний відрив, щоб надолужити втрачене".

Джерело: Getty Images

Читайте також: Норріс попросив МакЛарен повернути ліврею 2000-х років

"Інженери зайняті вивченням аеродинаміки, вони дивляться на форму автомобіля, на такі речі, як геометрія бічних понтонів, геометрія днища. Але ми також дивимося у світ симуляції".

"Очевидно, що Бахрейн став справжньою перевіркою реальності, і опинитися в тому становищі, в якому ми опинилися, не будучи конкурентоспроможними, було справжнім розчаруванням — розчаруванням для всієї команди".

Нагадаємо, що в неділю, 2 квітня, відбудеться Гран-прі Австралії, який статистично є найнезручнішим для лідера чемпіонату команди Ред Булл.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Мерседес

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK