Ален Прост: "Старт сезону вийшов дивним"

Майже у всіх команд все йде не зовсім за планом.
2023 г., 3 квітня, 17:44
Ален Прост / Getty Images
Ален Прост / Getty Images

Чотириразовий чемпіон світу Ален Прост неоднозначно оцінив початок гоночного сезону-2023.

На думку француза, це доволі поганий старт, адже майже в кожній команді Формули-1 назріває криза або ж справи вже давно кепські.

"Старт сезону вийшов дивним. Майже у всіх команд справи йдуть не дуже добре, десь починається криза мало не на всіх рівнях - і це можна сказати як про невеликі, так і про провідні команди", - наводить слова Проста Formula Passion.

Екс-пілот заявив, що Макларен із кожним сезоном виступають дедалі гірше й гірше, а Альпін ніяк не може повернутися на старий рівень. Хоча обидві команди мають доволі багату історію.

Колишні лідери чемпіонату Мерседес та Феррарі теж у кризі. Німецька команда нарешті зрозуміла, що їхня революційна ідея боліда не працює, і намагається врятувати сезон. А Феррарі намагалися виправити ситуацію новою кров'ю, але щось знову пішло не так. Проблеми є навіть у Ред Булл.

"У Ред Булл теж не все гладко. Там система, в якій перевага завжди віддавалася одному гонщику, і яка так добре працювала, почала показувати перші ознаки руйнування. Серхіо Перес утвердився в команді та бачить, що здатен перемагати - і тепер він більше не готовий іти на компроміси лише заради збереження місця в команді", - заявив Прост.

Нагадаємо, що раніше команди нарешті узгодили новий формат гоночного вікенду зі спринтом.

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Ален Прост

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK