Леклер намагався самостійно знайти злодіїв, які торік вкрали його годинник

Цікаві кадри опублікувала італійська поліція.
2023 г., 5 квітня, 15:20
Шарль Леклер / Getty Images
Шарль Леклер / Getty Images

Італійська поліція оголосила про затримання чотирьох людей, які пов'язані з пограбуванням пілота Феррарі Шарля Леклера, повідомляє talkSPORT.

Крім цього, поліція також опублікувала знімки з камер спостереження, які вказують на те, що монегаск намагався самостійно знайти грабіжників.

Пограбування сталося 18 квітня 2022 року в італійському місті Віареджо. Тоді Шарль разом зі своїм тренером та друзями гуляв містом. Якоїсь миті до них підійшли двоє незнайомців, які представилися фанатами гонщика, і попросили його сфотографуватися з ними.

У цей момент у нього вкрали годинник Richard Mille. При цьому 25-річний пілот не одразу помітив втрату.

Згідно зі знімками поліції, Леклер сів у свою Феррарі 488 Pista, після чого спробував знайти грабіжників. Але його пошуки виявилися безуспішними - хоча за знімками можна побачити, що він був правильному шляху.

Джерело: talkSPORT

Джерело: talkSPORT

Джерело: talkSPORT

Читайте також: Норріс розкритикував шини Піреллі, поскаржившись на відсутність зчеплення з трасою

"Я не буду вдаватися в подробиці. Це не було чудовим досвідом. Я не можу сказати більше, ніж це", - так прокоментував пограбування Леклер.

Поліція написала в заяві, що під час обшуків будинку підозрюваних "були знайдені та вилучені годинники (2 шт.)", а також було виявлено 23 тисячі готівкою.

Леклер сподівається, що одним із вилучених предметів був його виготовлений на замовлення годинник, який тоді оцінювався на спеціалізованому аукціоні в 1 мільйон євро. Годинник монегаска був виконаний у червоному та білому кольорах (на честь Монако).

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Феррарі Шарль Леклер

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK