Росберг: Леклер занадто хороший хлопець

Чемпіон світу вважає, що Шарль занадто м'який щодо Сайнса.
2023 г., 5 вересня, 22:04
Шарль Леклер / Getty Images
Шарль Леклер / Getty Images

Екс-пілот Формули-1 Ніко Росберг зізнався, що не розуміє Шарля Леклера після перегонів у Монці.

Нагадаємо, що дві Феррарі боролися за подіум, і в підсумку Карлос Сайнс посів третє місце.

Чемпіону світу ця ситуація нагадала його боротьбу з Гемілтоном у Бахрейні 2014 року. Тоді Ніко програв і був дуже схвильований через це, але на камеру приховував свої почуття. А от Леклер, на його думку, щиро радіє за товариша.

"Пам'ятаю, як після гонки в Бахрейні я сказав: "Оце так, ніколи мені не було так весело в боліді". Але ці слова не могли бути більш далекими від правди. Я був по-справжньому розлючений, мені було по-справжньому боляче після програшу Льюїсу. Нуль веселощів.

І я спостерігав за Шарлем: його щойно переміг напарник по команді, який до того ж вивіз його за межі траси - Карлос заблокував колеса в шикані, і Шарлю довелося уникати зіткнення і теж проїхати прямо.

Шарль казав: "Так, було неймовірно весело, клас, вип'ємо пива з Карлосом". І я думав, чи це щиро, чи він "видав Ніко" і сказав рівно протилежне тому, що відчуває. Але мені здається, це було досить щиро.

У такому разі створюється відчуття, що він поводиться як занадто хороший хлопець. Напередодні він програв за стратегією, дозволивши команді створити ситуацію, за якої Карлос двічі отримав сліпстрім наприкінці кваліфікації і спроби не були розділені. Може, він і справді хороший хлопець, але це вже перебір, на мій погляд", - заявив Росберг у подкасті ]Sky Sports.

Раніше, нагадаємо, ФІА опублікувала результати перевірки фінансових звітів команд.

Стежити за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Шарль Леклер

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK