Керівник МакЛарен розповів, у чому Ред Булл перевершує всіх інших

На думку Андреа Стелли, робота австрійської команди із зношеною гумою викликає захоплення.
2023 г., 9 листопада, 12:49
Макс Ферстаппен та Ландо Норріс / Getty Images
Макс Ферстаппен та Ландо Норріс / Getty Images

У другій частині сезону-2023 головним суперником Ред Булл став МакЛарен. Проте навіть такого помітного прогресу команді з Вокінга не вистачило, аби обійти Макса Ферстаппена за підсумками хоча б одного із Гран-прі.

На думку керівника МакЛарен Андреа Стелли, його команда може конкурувати із "биками" на свіжих шинах. Але робота австрійського колективу зі зношеними шинами перевершує всіх інших, що й створює різницю.

"Я думаю, що різниця в основному полягає в часі проходження кола на зношених шинах. Ми побачили, що на нових шинах ми можемо боротися за позицію", - цитує італійця Motorsport.

"Але як тільки шини зношуються, може здатися, що у Макса і Ред Булл деградація резини не така сильна. Шини зношувалися приблизно на десяту секунду кожні два кола".

"Це значна деградація, і якщо ви можете її обмежити, то після 10 кіл за відрізок це будуть десяті частки секунди. Так що я думаю, що саме в цьому вони на даний момент перевершують всіх інших".

Раніше пілот Альфа Таурі Даніель Ріккардо висловив своє розчарування одним із правил Формули 1, яке безпосередньо вплинуло на його перегони до Сан-Паулу.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: МакЛарен Ред Булл

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK