Гемілтон "цілком довіряє" Мерседес розробку нового боліда

Британець залишився задоволеним побаченим в аеродинамічній трубі.
2023 г., 12 грудня, 15:34
Льюїс Гемілтон / Getty Images
Льюїс Гемілтон / Getty Images

Минулого тижня Льюїс Гемілтон відвідав базу Мерседес у Бреклі та підрозділ двигунів HPP у Бріксворті, щоб підбити підсумки 2023 року, перш ніж вирушити на зимові канікули.

За словами сера Льюїса, друге місце у Кубку конструкторів за підсумками сезону-2023 позитивно вплинуло на настрій колективу.

"Я був на базі і подякував усім за приголомшливу роботу, яку вони проробили протягом року. Це особлива пора року, ви заспокоюєтеся і бачите, куди ми підемо далі", - цитує Гемілтона Motorsport.

"Настрій дуже позитивний. Я думаю, що всі члени команди неймовірно раді тому, що ми посіли друге місце в Кубку конструкторів, враховуючи труднощі, з якими ми зіткнулися цього сезону".

Джерело: Getty Images

"Це завжди захоплююча пора року, тому що я бачив новий болід в аеродинамічній трубі. Я завжди проходжу повз аеродинамічну трубу, коли їду на завод, щоб побачити, як він розвивається, в якому б напрямку він не пішов".

"Я повністю вірю всім, хто над цим працює. І я сподіваюся, що наступного року ми будемо у набагато більш конкурентоспроможній позиції".

Раніше керівник Ред Булл Крістіан Хорнер звинуватив Мерседес у тому, що Льюїс Гемілтон упустив свій восьмий чемпіонський титул.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Мерседес Льюїс Гемілтон

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK