Алонсо: Через Формулу 1 в 42 роки у мене немає сім'ї, але я ні про що не шкодую

Іспанець у минулому розраховував, що зараз він матиме сімейне життя, але реалії виявилися зовсім іншими.
2023 г., 20 грудня, 10:41
Фернандо Алонсо / Getty Images
Фернандо Алонсо / Getty Images

Сезон 2023 року став своєрідним переродженням для Фернандо Алонсо. Дворазовий чемпіон світу вісім разів опинився на подіумі, заробив 206 очок та посів четверте місце в особистому заліку пілотів.

У спеціальному інтерв'ю для офіційного сайту Астон Мартіна іспанець зізнався, що очікував до 42 років вже мати дітей, проте заради Формули 1 йому довелося пожертвувати сімейним життям, про що він, до речі, зовсім не шкодує.

"Ви приносите жертви, і іноді ви усвідомлюєте це, коли приносите їх, а іноді ви усвідомлюєте це тільки через 5 років. Це можуть бути справи, якими вам хотілося б зайнятися, або сім'я і друзі, яких ви бачите не так часто, як хотілося б", - сказав Фернандо.

Джерело: Getty Images

Читайте також: Феррарі замінить 95% елементів у боліді для сезону-2024

"Я людина, яка дуже орієнтована на сім'ю. Я люблю проводити час зі своєю сім'єю. У той період мого життя я думав, що в мене вже буде сім'я, діти і таке інше. Але в 42 роки я виявив, що в мене все ще немає дітей”.

"В той же час я займаюся тим, що мені подобається. Я роблю те, що у мене виходить найкраще - і я ніколи не пробував нічого, крім автоспорту. Так що коли я дивлюся в дзеркало вранці, я задоволений тим, хто я і що роблю. Я багатьом пожертвував заради Формули 1, але я ні про що не шкодую",

Раніше Фернандо Алонсо розкрив таємницю того, що у сучасній Формулі 1 може змусити його завершити кар'єру.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK