Мерседес: Гемілтон, як і раніше, горить бажанням перемагати

Команда не сумнівається, що у британця та сама мотивація боротися за чемпіонство, що й раніше.
22 січня, 14:21
Льюїс Гемілтон / Getty Images
Льюїс Гемілтон / Getty Images

Семиразовий чемпіон світу Льюїс Гемілтон більше двох років не вигравав Гран-прі. Остання його перемога відбулася на етапі у Саудівській Аравії у 2021 році.

Після двох років складнощів з болідами "срібні стріли" впевнені, що 2024 року в них вдасться боротися за перемоги. При цьому, за словами технічного директора команди Джеймса Еллісона, вони також впевнені, що мотивація самого сера Льюїса нікуди не поділася.

"Я думаю, вам буде складно знайти на стартовій решітці гонщика, який не мав би мотивації. Це пов'язано з тим, що це їхня територія. І взагалі, чим успішніше стають гонщики, тим більш неминучою стає нав'язлива жага до перемоги", - цитує Еллісона. Motorsport.

"У разі Льюїса це лише основна частина його особистості, тому немає жодних сумнівів у його мотивації повернутися на переможний шлях. Але чи зможе він це зробити, більшою мірою залежатиме від обладнання, яке ми йому надамо, ніж від його власних рук" .

Читайте також: Ауді намагається домовитися про контракт із пілотом Феррарі

Нагадаємо, що нещодавно Джеймс Еллісон підписав новий контракт із Мерседес, за яким він працюватиме у німецькій команді аж до зміни регламенту у 2026 році.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK