Воулз: Шкодую, що не виграв жодної гонки з Шумахером у Мерседес

Глава Вільямс поділився спогадами про легендарного пілота.
27 січня, 17:29
Міхаель Шумахер / Getty Images
Міхаель Шумахер / Getty Images

Керівник Вільямс Джеймс Воулз поділився спогадами про Міхаеля Шумахера.

За словами інженера, Міхаель не був найталановитішим пілотом, але його вирізняла працьовитість і лідерські якості. Саме час проведений поруч із німцем допоміг згодом Росбергу виграти чемпіонат.

Однак Воулз досі шкодує, що Міхаель не зміг виграти жодних перегонів у складі Мерседес.

"Є дуже мало якостей і характеристик, що відрізняють справжніх чемпіонів. І саме Міхаель Шумахер навчив Росберга того, що таке по-справжньому старанна робота.

Міхаель не був найобдарованішим і наймайстернішим гонщиком з погляду саме управління болідом, у цьому Льюїс його перевершує. Але Міхаель знав, як вичавити кожну зайву частку секунди і з себе, і з команди.

Він був справжнім лідером, і якщо він казав: "Я поїду ось так", - команда слідувала за ним, підтримувала його. Настільки, що йому бажали успіху обидві половини боксів.

Один із головних жалів у моїй кар'єрі - це що ми не могли виграти перегони разом із Міхаелем. Це досі завдає мені болю. Він заслуговував на перемогу", - наводить слова Воулза racingnews365.

Джерело: Getty Images

Також Джеймс розповів, що в повсякденному житті Міхаель був не таким, яким його зображували в ЗМІ. Команда була для нього справжньою сім'єю, про яку він піклувався з усіх сил.

"Він пам'ятав дату народження моєї дівчини і надсилав їй квіти. Це мене завжди дивувало і вражало, адже я сам далеко не так часто це робив. Але він виявляв до вас непідробний інтерес - хто ви, яка у вас сім'я, що вами рухає. А це дуже важко. І він робив це не заради того, щоб отримати якусь перевагу, а тому що йому було не все одно", - пригадав Воулз.

Раніше також повідомлялося, що Макларен продовжив контракт з Ландо Норрісом.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!

КЛЮЧОВІ СЛОВА: Міхаель Шумахер

x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK