Ред Булл запропонував багаторічний контракт своєму колишньому пілоту

Мрії Даніеля Ріккардо завершити кар'єру за кермом "биків" можуть бути зруйновані.
3 лютого, 20:16
Алекс Албон / Getty Images
Алекс Албон / Getty Images

Поки всі обговорюють майбутній перехід Льюїса Гемілтона з Мерседеса у Феррарі, Ред Булл зайнявся питанням другого пілота на сезон-2025.

Як повідомляє RBR Daily з посиланням на журналіста Пітера Віндзора, австрійський колектив вирішив повернути свого колишнього підопічного.

Чинні володарі Кубка конструкторів запропонували трирічний контракт нинішньому пілоту Вільямс Алексу Албону, який має знову стати напарником Макса Ферстаппена у 2025 році.

"Я не можу собі уявити, що він відмовиться від цього. Наскільки я розумію, це не на 100%, але на 90% вірно", - заявив Віндзор.

Таким чином 27-річний тайський гонщик має замінити Серхіо Переса, чий контракт із "биками" добігатиме кінця після завершення сезону-2024. На роль партнера Ферстаппена також претендує Даніель Ріккардо, який у новому сезоні виступатиме за Visa Cash App RB.

Читайте також: "Шанс здійснити дитячу мрію": Гемілтон опублікував нову заяву про перехід у Феррарі

Нагадаємо, що Алекс Албон уже виступав за кермом Ред Булл. Він замінив П'єра Гаслі після дванадцятого етапу сезону-2019. Після сезону-2020 він на рік втратив місце у Формулі 1, потім повернувшись у складі Вільямса.

Слідкувати за новинами та отримувати цікавий спортивний контент можна в нашому Telegram-каналі!


x
Для зручності користування сайтом використовуються куки. Докладніше...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознайомлений(а) / OK